window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Roger Janssen, Alvaro Langenhuizen en Ilona Eijkenboom winnen Open Venray 2023!

Roger Janssen, Alvaro Langenhuizen en Ilona Eijkenboom winnen Open Venray 2023!

De eerste editie van het Open Venray is gewonnen door Roger Janssen, Ilona Eijkenboom en Alvaro Langenhuizen!

Roger Janssen wint bij rentree
Lange tijd speelde de voormalig Belgisch topdarter Roger Janssen geen toernooien. Nu hij dat dit weekend weer eens probeerde was dat meteen succesvol. Janssen won het Open Venray 2023 door in de finale Daniël Geysendorpher te verslaan. Luuk Derks en de Duitser Dunno Rühe haalden de halve finale. Jeffrey Kieft won de verliezersronde.

Eijkenboom pakt eerste titel bij de dames!
Ilona Eijkenboom heeft haar eerste SterkDarts titel op zak. In de finale van het Open Venray 2023 won ze van Kaylee van der Steen, die een ronde eerder Lincy Gloudemans uitschakelde. Rowan Pluym won de verliezersronde.

Alvaro Langenhuizen wint jeudtoernooi en mag naar Talent Championship!
De winst in het jeugdtoernooi (t/m 21 jaar) ging naar Alvaro Langenhuizen. In de finale werd Gijs Wijnhoven met 3-0 verslagen. Door zijn overwinning is Langenhuizen ook geplaatst voor het SterkDarts Talent Championship 2023! 

Volgende halte: BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters 2023!
Op 13 t/m 15 januari wordt in het Zeeuwse Sluis de eerste editie van d BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters 2023 gehouden. Er wordt 3 dagen gestreden om een prijzenpot van maarliefst € 5.000,-! Op de deelnemerslijst staan o.a. Kim Huybrechts, Brian Raman en Jimmy Hendriks.

Klik hier om naar het foto-album te gaan!