window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Rolstoeldarters kunnen nu ook deelnemen aan SterkDarts toernooien!

Rolstoeldarters kunnen nu ook deelnemen aan SterkDarts toernooien!


Vanaf heden kunnen rolstoeldarters ook deelnemen tussen de staande darters op de SterkDarts toernooien!

Geslaagde test!
Tijdens de SterkDarts Masters 2022 in het Zeeuwse Sluis is er een test geweest waarbij 3 rolstoeldarters hebben deelgenomen tussen de staande darters. De test is zo goed verlopen en we hebben dan ook besloten om rolstoeldarters toe te laten op de toernooien waar dat mogelijk is. Op dit moment kan dat al bij bijna alle SterkDarts locaties.

D'hondt eerste rolstoeldarter in de prijzen!
Tijdens de test wist Vincent D'hondt als eerste rolstoeldarter op een SterkDarts toernooi al meteen in de prijzen te vallen en won de verliezersronde. Een dag later viel Serge van Belle in zijn rolstoel ook in de prijzen.

Schrijfborden in hoogte verstelbaar
De schrijfborden zijn voor de rolstoelers gemakkelijk in slechts enkele seconden in hoogte verstelbaar. De gemakkelijk te verstellen dartborden is behalve voor de rolstoeldarters ook voor de langere darters of bijvoorbeeld voor kinderen een mooie bijkomstigheid. Je kunt het schrijfbord op de hoogste plaatsen zoals jij dat wilt.