window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Stef van Zundert wint Supportersvereniging PSV Darts Masters 2024!

Stef van Zundert wint Supportersvereniging PSV Darts Masters 2024!

Hij had geen competitie- of toernooi-ervaring. En toch was afgelopen zaterdag van de 104 deelnemers de onervaren Van Zundert de absolute winnaar!

Van Zundert laat talent zien
De onervaren Stef van Zundert heeft de Supportsvereniging PSV Darts Masters 2024 op zijn naam geschreven door in de finale met 4-2 te winnen van Martin Blom. Van Zundert won daarmee o.a. een speciaal gemaakt shirt die gesigneerd is door selectie van PSV. Niels Strijbosch en Michael Deelen haalden de halve finale. De B-ronde kwam op naam van Ralph Crins.

Fitton en Robson
De gehele dag waren dartslegendes Darryl Fitton en Gary Robson aanwezig in het supportershome om demonstraite-legs te gooien tegen de deelnemers en bezoekers.


Volgende haltes: Gelderland Open 2024 en Open Peelland 2024!
Het volgende toernooi op de SterkDarts agenda is het Gelderland Open 2024 op 23 & 24 maart. De Gouden Finish loopt dat weekend op tot een recordhoogte van € 520,- en misschien zelfs nog meer! Daarna vindt op 20 april in Gemert het Open Peelland 2024 plaats!


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!