window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

SterkDarts en Jerry Hendriks presenteren Dartsagenda Limburg!

SterkDarts en Jerry Hendriks presenteren Dartsagenda Limburg!


De provincie Limburg is met 4 locaties hofleverancier op de SterkDarts agenda, daarom maakten we voor die provincie de Dartsagenda Limburg!
Op de poster pronkt Limburgse topdarters Jerry Hendriks, die uiteraard op een aantal Limburgse toernooien in actie zal komen.

4 locaties!
Maarliefst 4 locaties doen we jaarlijks aan in Limburg, verdeeld in (op dit moment nog) totaal 6 toernooien! Jaarlijks openen we het jaar in Hotel Asteria te Venray met het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi. In Venlo hebben we met Café-feestzaal 't Ven een tweede locatie in het noorden van Limburg. Als je in Midden-Limburg wilt darten dan moet je bij het gezellige Café Oppe Platz zijn! Zuid-Limburg doen we aan bij feestazaal Klaver 4!

Beste Limburgers plaatsen zich voor Adro Parket Masters!
De beste Limburgse spelers gaan zich via de SterkDarts Ranglijst plaatsen voor de Adro Parket Masters, waar 8 Limburgse spelers het gaan opnemen tegen 8 niet-Limburgse darters!