window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Titels SterkDarts Masters 2022 voor Steven Strobbe en Tamara Waebeke!

Titels SterkDarts Masters 2022 voor Steven Strobbe en Tamara Waebeke!

 
Strobbe maakt verwachtingen waar!
Vorig jaar maakte de Belg Steven Strobbe zijn debuut op een SterkDarts toernooi en haalde meteen de finale. Dit weekend haalde Strobbe op zaterdag een kwartfinale plaats. Een dag later weet de koele darter zijn eerste titel te pakken door in de finale Eddy Clauwaert met 5-0 te verslaan en daar mee de SterkDarts Masters op zijn naam te schrijven. Kevin Belmans en Steve Vlamynck haalde de halve finale. Vlamynck bevestigde daarmee zijn vorm door voor de tweede dag op rij op de derde plaats te eindigen.

Belmans pakt Gouden Finish.
Kevin Belmans wist naast een derde plaats nog een prijs te winnen. Belmans poetste namelijk de Gouden Finish, die stond op 150, weg met drie darts. Omdat de Gouden Finish drie toernooien op rij niet gegooid was was de Jackpot opgelopen tot € 150,-, hetzelfde getal dat de Belg dus uitgooide!

Waebeke wint 2 dagen op rij!
Het komt niet vaak voor dat een speler 2 dagen in een weekend winnend af weet te sluiten. De Zeeuwse Tamara Waebeke wist dat dit weekend wél te presteren. In de finale versloeg ze net als een dag eerder Kathy Geeraerts. Stephanie van Hyfte won wederom de verliezersronde.

Rolstoeldarters hebben een geslaagd weekend.
Dit weekend waren er voor het eerst rolstoeldarters op een SterkDarts toernooi. Vincent D'hondt wist gisteren als eerste rolstoeldarter op een SterkDarts toernooi in de de prijzen te vallen door de verliezersronde te winnen. Vandaag was het Serge van Belle die in de verliezersronde zijn wielen naar een tweede plaats in de verliezersronde maneuvreerde, hij verloor de finale van Kevin de Smit.
De test met rolstoelerdarters is goed verlopen en daarom is besloten om op zo veel mogelijk toernooien roelstoel-darters toe te laten om deel te nemen tussen de staande speler.

Dit weekend Open Wijk en Aalburg 2022
De SterkDarts karavaan reist nu door naar De BuBeClu voor het Open Wijk en Aalburg 2022 waar op zaterdagmiddag 12 maart een Tac-Tics singletoernooi op het programma staat. Op zaterdagavond is een koppeltoernooi. En op zondagmiddag 13 maart strijden de heren en dames op de singletitels van het Open Wijk en Aalburg 2022, waar Owen Roelofs en Marjolein Noijens de titelverdedigers zijn.