window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Tonny Veenhof en Lincy Gloudemans winnen Open De Klok 2023!

Tonny Veenhof en Lincy Gloudemans winnen Open De Klok 2023!

Veenhof en Gloudemans bevestigen hun topvorm door het Open De Klok 2023 op hun naam te schrijven!

Eindelijk weer titel voor Veenhof!
Het was bijna 5 jaar geleden dan Tonny Veenhof een SterkDarts toernooi op zijn naam wist te schrijven. In Kinderdijk liep Veenhof nog tegen een 4-2 achterstand aan in de finale tegen Nigel Lloyd, maar wist die om te buigen naar een 5-4 winst! Tufail Badal en Kevin Lens haalden de halve finale. De verliezersronde kwam op naam van Portugees Manuel Marques.

Gloudemans niets te stoppen!
Lincy Gloudemans heeft het Open de Klok 2023 op haar naam geschreven. De Lieshoutse won in de finale van Nina Ipskamp. De verliezersronde kwam op naam van nieuwkomer Sem Vermeij die van Sabrina Jongenotter won.

Vermeij 2e dame met 170-finish!
Sem Vermeij heeft zich op haar debuut meteen bij de 170-club gevoegd. Ze is daarmee na Adriana van Wijgerden-Vermaat de tweede dame die dat op een SterkDarts toernooi presteerde.

Coming Up: SterkDarts All-in Series No.2 en Open Echt 2023!
De volgende halte op het SterkDarts circuit is de SterkDarts All-in Series No.2 op zaterdag 27 mei in Poederoijen waar je voor slechts € 40,- een gehele avond kunt darten en drinken! Op 10 en 11 juni staat in Café Oppe Platz het Open Echt op het programma!


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!