window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Van Eenennaam en Hlavova primus op SterkDarts Masters 2024!

Van Eenennaam en Hlavova primus op SterkDarts Masters 2024!

In totaal streden 71 darters om de eindwinst.

Stunt voor Van Eenennaam
Marvin van Eenennaam heeft voor stunt gezorgd door de SterkDarts Masters 2024 op zijn naam te schrijven. Helemaal een verassing was de winst van Van Eenennaam ook niet, aangezien zijn prestaties van de afgelopen toernooien. Nico Plovier werd de runner-up. Bas Wiersma en Dirk van der Linden strandden in de halve finale. De B-rond werd gewonnen door Kelvin Mettler.

Dubbele winst voor Hlavova
Anna Hlavova heeft na het zaterdagtoernooi ook het singletoernooi op haar naam geschreven. In de finale won de Tsjechische van Anja Luyckx. Lynn Claeys en Lindsay Boessens haalden de halve finale. De B-ronde kwam op naam van Annie Scherrens die Lyna Mafhoum versloeg.


Gouden Finish Jackpot volgende keer naar € 550,- 
De Jackpot van de Gouden Finish is er wederom niet uitgegaan. De Gouden Finish stond vandaag op 161 met een Jackpot van € 520! Omdat niemand deze finish uit wist te gooien loopt de Jackpot tijdens het Gelderland Open 2024, op 23 en 24 maart, dus op tot een recordhoogte van € 520,- en mogelijk zelfs nog meer!

Volgende haltes: Phillips Stadion en Gelderland Open 2024!
Het komende weekend staat de Supportersvereniging PSV Darts Masters 2024 op het programma met Darryl Fitton en Gary Robson. Deelname is alleen mogelijk voor leden van de supportersverenging, maar bezoekers hebben wel gratis toegang. Het toernooi daarna is het Gelderland Open 2024 op 23 & 24 maart..


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!