window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Vanaf dit weekend kans op een hogere Jackpot bij de Gouden Finish!

Vanaf dit weekend kans op een hogere Jackpot bij de Gouden Finish!


Vanaf dit weekend is de Gouden Finish vanaf 131 t/m 170, i.p.v. vanaf 121. De kans op een hoge Jackpot wordt daardoor nog groter!

Voorafgaand aan ieder singeltoernooi wordt er een Gouden Finish (131-170) bekend gemaakt. Wordt de Gouden Finish gegooid dan wint die speler de Jackpot (bij meerdere personen delen).
Wordt de Gouden Finish niet gegooid? Dan blijft de Jackpot staan voor het volgende toernooi én wordt de Jackpot verhoogd! Zo kan de Gouden Finish oplopen tot wel honderden euro's!

Voorheen was de Goude Finish vanaf 121. Maar omdat de Gouden Finish een aantal maal tussen de 121 en 130 viel en daardoor soms door meerdere personen gedeeld moest worden hebben we op jullie verzoek de Gouden Finish vanaf dit weekend vanaf 131! De verwachting is dat hierdoor de Gouden Finish minder vaak gegooid wordt en daardoor de Jackpot sneller zal oplopen!

Sommige spelers blijken extreem goed te zijn in het gooien van hoge finishes! Zo wisten Patrick Maat en Brian Raman de Gouden Finish al 3x te gooien!