window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Wattimena komt met zijn eigen toernooi: het Open Westervoort 2024 met € 7.500,- prijzengeld!

Wattimena komt met zijn eigen toernooi: het Open Westervoort 2024 met € 7.500,- prijzengeld!

Profdarter Jermaine Wattimena komt met zijn eigen mega-toernooi! Het Open Westervoort 2024!

In de sporthal van Sports Planet kunnen maximaal 300 darters strijden om een prijzenpot die kan oplopen tot maarliefst € 7.500,-!

Onder de deelnemers spelers als Jelle Klaasen, Niels Zonneveld, Moreno Blom, Nico Blum (DE), Sarah Milkowski (DE) en Jermaine Wattimena zelf.
Het speelsysteem is iets anders dan je van SterkDarts gewend bent:

Zaterdag poules. Zondag Goud, Zivler en Brons
Op zaterdag spelen alle deelnemers in poules van 8 spelers. Afhankelijk van de klassering in de poule speelt iedereen een dag later (op zondag) in de categorieën Goud, Zilver en Brons om de prijzen.
Op zondag wordt er weer gestart in poules (van max. 4 spelers), de nummers 1 en 2 uit de poule gaan dan naar de knock-out fase en strijden uiteidelijk om de titels.

Uit de poules van zaterdag gaan de nummers 1 t/m 3 gaan naar categorie goud. De nummers 4 t/m 6 gaan naar Zilver. En de nummers 7 en 8 gaan naar Brons. De heren en dames spelen gemengd, er zijn wel prijzen voor de beste dames.