window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Wesley Plaisier en Patricia de Peuter pakken titels Zuid-Holland Darts Championship 2022!

Wesley Plaisier en Patricia de Peuter pakken titels Zuid-Holland Darts Championship 2022!

 
Het Zuid-Holland Darts Championship 2022 in De Klok is gewonnen door Wesley Plaisier en Patricia de Peuter.
Wesley Plaisier won de finale van routinier Ronny Huybrechts. Plaisier, die een dag eerder al de halve finale haalde, rekenende af met o.a. Jeffrey Rijlaarsdam, Steven van Leijen en  Sjors van Veen. In de poulefase trof Plaisier al winnaar van de zaterdag Danny van Trijp. Huybrechts versloeg in de halve finale Jimmy van Schie, die de dag daarvoor nog in de finale stond. Roy Moerenhout won de verliezersronde ten kostte van Remco den Tek.
Bij de dames was Patricia de Peuter de sterkste en lijkt daarmee haar vorm van vorig jaar door te trekken. Anne Dorrestijn werd runner-up. Ysewijn en Ipskamp kende met een halve finaleplaats een goede dag.

4 toptoernooien in Maart!
Op 5 en 6 maart trekt de SterkDarts caravaan naar Sluis voor de SterkDarts Masters 2022. Een week later staat het Open Wijk en Aalburg op het programma. Daarna reizen we terug naar De Klok voor de Kinderdijk Darts Masters. Vervolgens sluiten we de maand af met het Open Venlo 2022 op 26 en 27 maart!