window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Winst Open Echt 2023 én dubbeslag voor Geysendorpher en Zijlstra!

Winst Open Echt 2023 én dubbeslag voor Geysendorpher en Zijlstra!

Daniël Geysendorpher en Anca Zijlstra hebben ook de zondagtoernooien tijdens het Open Echt 2023 op hun naam geschreven!

Tweede titel voor Geysendorpher!
Waar Daniël Geysendorpher gisteren in Café Oppe Plats nog zijn allereerste SterkDarts-titel pakte, herhaalt hij dat kunstje een dag later meteen weer. In de finale was de Rotterdammer met 5-0 te sterk voor Belg Eddy Buyssens. Marco Vogelaars won de verliezersronde.

Zijlstra wint wederom damestoernooi!
Anca Zijlstra heeft, net als een dag eerder, het damestoernooi op haar naam geschreven. In de finale was ze ditmaal met 4-2 te sterk voor Anneke Houben. Ilona Eijkenboom en Lincy Gloudemans haalden de halve finale.

Kevin Lens wint AdroParket High Finish én Gouden Finish
Dit weekend is er een extra prijs voor de hoogste finish van het weekend. Die is in handen gekomen van Kevin Lens. De Vlijmense darter wist op zondagmiddag 158 uit te gooien! Én de Gouden Finish stond vandaag  op die finish, dus nog een prijs voor Lens!

Coming-up: Notting Glazenwasser Talent Darts Championship 2023 én Overijssel Open 2023!
Volgende week staat op zaterdag 17 juni in Poederoijen het Notting Glazenwasser Talent Darts Championship 2023 op het programma. Daar gaan 16 talenten de strijd met elkaar aan op een podium onder leiding van een mastercaller.
Een week later staat op 24&25 juni het Overijssel Open 2023 op de kalender in de WRZV Sporthallen in Zwolle!


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!