window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dael mede-hoofdsponsor van het Zuid-Holland Open 2024!

DAEL mede-hoofdsponsor van het Zuid-Holland Open 2024!

Het maasdijkse bedrijf Dael is mede-hoofdsponsor geworden van het Zuid-Holland Open 2024. Het toernooi dat op 21 & 22 september in de sporthal naast Sportcafé Maasdijk wordt gehouden zal dan ook vanaf heden omgedoopt worden tot het DAEL / J.P. Isolatie Zuid-Holland Open 2024!

DAEL
DAEL, bekend voor iedereen in Maasdijk én daarbuiten. Niet alleen bekend van de verschillende bedrijven binnen de groep, maar natuurlijk ook door het prachtige nieuwbouwpand. Wat minder mensen weten is dat er bij DAEL ook heel veel dartliefhebbers werken. Daarom was het voor DAEL niet meer dan logisch om dit geweldige Maasdijkse initiatief van het Sportcafé te ondersteunen.

Jeroen van Leeuwen, algemeen directeur van DAEL, is er duidelijk over:
"We zijn met gepaste trots hoofdsponsor van het DAEL J.P -. Isolatie Zuid-Holland open 2024. Dit toernooi vindt plaats in onze eigen regio, wat het extra bijzonder maakt. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan een succesvol en spannend toernooi!"