window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Pim van Bijnen wint Bulls Darts Sensation 2024! Duijsters, Daalmeyer en Bieman best in hun categorie!

Pim van Bijnen wint Bulls Darts Sensation 2024! Duijsters, Daalmeyer en Bieman best in hun categorie!

In sporthal De Boog in Nijmegen kreeg het toernooi dat door Jermaine Wattimena is opgezet een spannende finaledag.

Doorzetter Van Bijnen wint Gold
Pim van Bijnen heeft het Bulls Darts Sensation 2024 op zijn naam geschreven. Door in de finale van Wesley Plaisier te winnen won de Tilburg zijn eerste SterkDarts titel!
André Bauland en Jermaine Wattimena werden derde.  


Duijster de beste in categorie Silver!
Mark Duijster wist op zaterdag zich niet te plaatsen voor de Gold categorie, maar maakte dat op zondag meer dan goed door Silver te winnen. In de finale won Duijster van Milan van der Veer. Tom van Zanten en Kevin van den Born werden derde.

Daalmeyer wint categorie Bronze
Chesney Daalmeyer won de catogorie Bronze. Mark Mulder werd daar runner-up. En Edjo Yavuz en Jurgen Sinnaeve haalden de halve finale.   

Quintey Bieman beste dame
Quintey Bieman was tijden de Bulls Darts Sensation 2024 de beste dame. Zal enige dame haalde ze categorie Gold. Anne Dorrestein was de tweede beste dame, voor Lynn Claeys en Sarah Milkowski.   

Van Bijnen en Plaisier gooien Gouden Finish
De Gouden Finish stond dit weekend op 156. Op zaterdag wist Pim van Bijnen deze finish al zonder moeite weg te werken. Tijdens de zondag was het Wesley Plaisier die dat kunstje herhaalde. De heren mochten de Jackpot delen. 


Volgende week Belgium Darts Masters 2024, daarna Noord-Brabant Open 2024!
Op 6 en 7 juli is de Belgium Darts Masters 2024 bij Sport Vlaanderen in Brugge. Daarna volgt een week rust, waarna op 19&20 juli het Noord-Brabant Open 2024 georganiseerd wordt in Den Draai in Deurne. Dat is het laatste toernooi voor de zomerbreak.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!